onsdag den 26. august 2015

Danablumuffin



Ligesom Danablu er inspireret af de franske oste, har vi også ladet os inspirerer af det franske køkken, hvor man serverer et lille stykke krydret brød bagt på bagepulver til vinen inden maden. Vi har naturligvis krydret brødet med Danablu.

100 g Danablu

150 g smør

2 æg

Ca. 2 dl mælk

250 mel

1 tsk bagepulver

1 spsk hakkede, friske krydderurter f.eks. timian, rosmarin, salvie



Tænd ovnen på 180 grader. Smuldr osten. Smelt smørret. Pisk æggene sammen og rør smør og mælk i. Bland mel og bagepulver og pisk det i dejen sammen med krydderurterne. Hvis dejen er for fast tilsættes mere mælk. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i ca. 25 minutter. Afkøl på en rist. Opbevar muffins i en plasticpose når de er afkølede. 

Læs om Danablu her: http://louises-koekken.blogspot.de/2015/08/den-sknneste-skimmel.html

Opskriften har været vist i Kristelig Dagblad i august 2015 
Foto Louise Dandanell Ørsted

Ingen kommentarer:

Send en kommentar