mandag den 9. februar 2015

Restaurant Day


Søndag den 15. februar er der Restaurant Day. Jeg har fået familien med på ideen igen, og denne gang serverer vi hjemmelavet smørrebrød - en platte - øl, vand og fastelavnsboller, kaffe og te.

Det hele foregår i vores hjem i Stuhrsallee 17 i Flensborg fra 12 til 17. Vi sætter borde op i spisestuen og dagligstuen, og så er der plads til cirka 20 gæster fra klokken 12 til 14 og 20 igen fra klokken 14 til 17.

Du kan tilmelde dig på + 45 23371433. +49 (0)461-56446, louise-oersted@foni.net

Restaurant Day er en finsk ide, der finder sted fire gange om året og næste gang er på søndag den 15. februar. Konceptet består i, at man planlægger at lave sin egen restaurant, bar eller cafe eller lignende i sit hjem, i en park, på kontoret, i haven, på stranden eller hvor det lige passer. Man tilmelder sig på Restaurant Days hjemmeside, og så er man med. Det koster ikke noget at tilmelde sig og det er åbent for ALLE.

Restaurant Day er verdens største madfestival og det foregår over hele verden. I maj 2014 var der 2724 restauranter i 35 lande blandt andet i Rwanda og Singapore, så hvis du ikke er i Flensborg den 15. februar kan du på http://www.restaurantday.org/en/find/ finde en restaurant i nærheden af dig.
 

Se mere på http://www.restaurantday.org/en/info/about/



Ingen kommentarer:

Send en kommentar