fredag den 31. oktober 2014

Græskargulerodssuppe med røde linser

Nu ikke flere græskarsupper tænker du, men jo, denne her skal også lige med. Den smager fantastisk, hvis der er nogen der spørger, og det gode ved de tykke grøntsagssupper er, at man får dækket en fin portion af sine 6omdagen grøntsager.

500 g græskar
500 g gulerødder
1 stort løg
2 tsk spidskommen
2 tsk koriander
1 tsk stødt chili
vand
evt. bouillon
100 røde linser
salt, peber

Vask græskat, skræl gulerødderne og pil løget. Skær det hele i mindre terninger. Sauter grønsagerne og krydderier i lidt olie. Hæld vand/ bouillon på så det dækker og kom linserne i. Kog grøntsagerne møde, det tager ca. 30 minutter. Hæld evt. mere vand på hvis suppen er for tyk. Blend suppen og smag til med krydderierne, salt og peber. Spis dukkah til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar