torsdag den 28. august 2014

Rørt tatar



Vejrudsigten lover faktisk, at vi kan grille de næste par dage. Men er du træt af marinader, svin og pølser? Savner du den rene smag af kød? Snup en tatar. Irma sælger fantastisk tatarkød og her i Flensborg og omegn kan vi jo bare gå til slagteren og bede om friskhakket kød.

Husk: Server pommesfrites til.

Til 2 personer

2 forårsløg eller ½ løg
4 stilke persille
4-6 blomsterkapers eller 2 spsk kapers
200 g tatarkød
1 spsk sennep
1 spsk ketchup
1 tsk woschestersauce
Salt og peber

Skær løg og kapers i tynde skiver. Hak persillen. Læg kødet i en skål og rør løg, kapers, persille, sennep, ketchup og worchestersauce i. Smag til med salt og peber. Server straks eller sæt på køl til det skal serveres. Alternativt kan alle ingredienserne sættes på bordet i små skåle, så man selv har mulighed for at røre sin tatar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar