søndag den 31. august 2014

Brombærchokolademuffin


Der er så meget snak om, at det er dårligt vejr og koldt og gråt og kedeligt. Det har jeg ikke opdaget- måske fordi jeg lige har spist en af dem her.

150 g smør
250 g sukker
3 æg
75 g bygmel
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
50 g chokolade
300 g brombær


Tænd ovnen på 200 grader. Pisk smør og sukker sammen. Pisk æggene i et ad gangen. Bland de to slags mel, bagepulver og vanilje sammen og vend det i dejen. Hak chokoladen og bland den i dejen sammen med brombær. Fordel dejen i 12 forme og bag dem i 15-20 minutter.

TIP: Bygmel giver en lidt mørkere kage med en nøddeagtig smag. Det kan selvfølgelig byttes ud med hvedemel eller grahamsmel.

TIP2: Laver du også brombærmarmelade så husk citronsaft eller citronskal - det giver lidt kant til den fade brombærsmag.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar