tirsdag den 27. maj 2014

Cecarsalat med grillet kylling


Middagen er klar på 25 minutter. Og hvis du får nogen til at hjælpe dig, kan det gå hen og blive helt hyggeligt.

TIP:Du kan lave dine egne rugbrødscroutons: Steg tynde skiver rugbrød i olivenolie på en pande og drys salt over.

400 g kyllingebryst
Fedtstof til stegning
50 g parmesan
2 hjertesalat
Cesarsalatdressing evt. fra Svansø eller Cardini’s eller hjemmelavet dressing: ¼ fed hvidløg, 3 spsk olivenolie, 2 spsk citronsaft, 2 tsk worchestersauce
100 g rugbrødcroutons evt. fra Van Hauen eller Lagkagehuset. kan også købes i større supermarkeder
Salt og peber

Steg kyllingebrysterne i fedtstof på en pande og krydr godt med salt og peber. Skær parmesanen i flager og læg dem på en bageplade med bagepapir. Grill parmesanflagerne i ovnen til de tager farve. Køl dem af på pladen. Vask salaten og del den i mindre stykker. Pres hvidløget og rør det sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Smag til med salt og peber. Vend salaten i dressingen. Pynt med parmesan og croutons og server kyllingekødet til.
FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar