onsdag den 19. marts 2014

Mokkakage

Så er der i den grad kage til dem der kan lide kaffe. En nem og god basisopskrift med en helt forrygende glasur...........



100 g sukker
100 g brun farin
200 g blødt smør
3 æg
200 g mel
2 tsk bagepulver
Evt. 1 spsk vanilje
 ½ dl mælk
2 spsk neskaffe

Creme
50 g blødt smør
100 flormelis
2 spsk neskaffe opløst i 2-3 spsk kogende vand

Tænd ovnen på 175 grader. Pisk de to slags sukker og smør sammen. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og vanilje og vend det i dejen. Varm mælken og rør neskaffe ud i den. Rør kaffen i dejen og hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen i ca. 45 minutter. Afkøl kagen i formen på en rist.
Rør ingredienserne til glasuren sammen og fordel den over den afkølede kage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar