fredag den 31. januar 2014

Bluecheesecream suppe

Så bliver det nok ikke federe.........



Du kan undlade rejerne og bruge en lækker skinke i stedet.

2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 tak mel
1½ dl hvidvin
5 dl bouillon gerne Herbamare
1½ dl piskefløde eller madlavningsfløde
100 g blåskimmelost f.eks. Président Le Bleu
150 g rejer
(10 stilke) fisk purløg

Pil og hak løg og hvidløg fint. Sauter det i fedtstof, uden at det tager farve. Tilsæt mel og hæld hvidvin over under omrøring. Hæld bouillon og fløde på og lad det simre i 5 minutter. Skær osten i mindre stykker og rør den ud i suppen. Varm suppen igennem og smag til med peber. Hæld suppen i skåle, fordel rejer over og pynt med purløg. 

FOTO: Bjørn Jacobsen til Ugebladet SØNDAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar