søndag den 19. januar 2014

Banankage med hvid chokoladeglasur


Jeg fik sådan lyst til kage...............

150 g blødt, saltet smør- ikke et blandingsprodukt, men smør der er taget ud af køleskabet i godt tid
100 g sukker
100 g farin
2-3 modne bananer 
3 æg
200 g mel
1½ tsk bagepulver
1 tsk vanilje, 1 tsk kanel, ½ tsk kardemomme, ½ tsk stødte nelliker
Glasur 
100 g hvid chokolade
Pisk smør og de to slags sukker sammen. Mos bananerne og rør dem i. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel og krydderier i en skål. Hæld de tørre ingredienser i de våde og rør dejen hurtigt sammen. Hæld dejen i en smurt form og bag den i 45-55 minutter. Afkøl på en rist. Varm glasuren over vandbad og fordel den over kagen.
INFO: I stedet for at smelte chokolade over vandbad, kan man rive  chokoladen fint og fordele den over den varme kage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar