fredag den 6. december 2013

En hel plade til hver




Fredag den 6. december
Så er der flere ideer til konfekten og til at fordrive tiden efter Bodil.
De fine plader chokolader er lavet i silikoneformer der bl.a. fås hos Butik Jes Pors, Gl. Kongevej 94, og hos specialkøbmanden på nettet. 

125 g hvid chokolade
125 g mørk chokolade
½ tsk flagesalt
½ tsk røde peberkorn
75 g nougat

Smelt den hvide chokolade over vandbad. Drys en anelse salt i 6 forme og en anelse rød peber i de øvrige 6 forme. Hæld den hvide chokolade over. Stil formen på køl i 20 minutter. Vend chokoladerne ud på bagepapir. Gentag med mørk chokolade. Skær 12 skiver nougat ud. Læg et stykke nougat mellem de to plader chokolade. Opbevar chokoladen køligt til de skal serveres.

Også i dag er opskrift og foto lavet i samarbejde med Nicoline Olsen og VK STOCK. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar