søndag den 22. december 2013

Abrikoskager




Søndag den 22. december
Tag gerne kagerne med ud og gå en tur, det lokker nok dem der hellere vil blive hjemme foran skærmene. 

150 g tørrede abrikoser
1½dl stærk Earl Gray te
150 g smør
150 g sukker
Korn af 1 vanillestang
Saft og skal af ½ citron
3 æg
250 g fuldkornshvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk yoghurt
Flormelis til pynt

Hak abrikoserne, læg dem i en skål og hæld varm te over. Lad dem trække (gerne et par timer, hvis du har tid).
Smør muffins formene eller sæt 2 papirforme i hver. Pisk smør, sukker, vanille, citronsaft og skal sammen. Pisk æggene i. Bland mel og bagepulver sammen og sigt det i dejen. Dræn abrikoserne og kasser teen. Vend yoghurt og abrikoser i dejen med en ske. Fyld dejen i formene og bag dem ved 175 grader i ca. 35 minutter. Afkøl kagerne på en rist og opbevar den efterfølgende i en plasticpose til de skal spises. Pynt med flormelis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar