tirsdag den 24. september 2013

Salat med koriander og kokos


Er du til koriander? er det her lige noget for dig. Men det er ikke nok med en potte af de smagsløse fra Irma/ Netto/Lidl, du må til grønthandleren og have fat i et stort bundt.
Salaten er til 4 personer til middagsmad - hvis du også lige køber en pose af de skønne tyrkiske fladbrød, når du nu alligevel er uge og hente koriander. 

dressing af
3 spsk eddike
3 spsk olie
2 spsk sursød sovs
1 spsk revet ingefær
2 fed hakket hvidløg
1 tsk hakket chili
Sukker, salt og peber

350 g kyllingebryst
3 gulerødder
1 stort bund koriander
2 hjertesalater
50 kokos
50 g saltede peanuts

Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med sukker, salt og peber. Dressingen må gerne være stærk og rive lidt.
Steg kyllingekødet i lidt fedtstof på en pande krydr med salt og peber.
Rengør gulerødderne og skræl dem i lange strimler. Skyl koriander og salat godt og dup det tørt. Hak koriander og skær salaten i mundrette stykker. Vend salat, koriander, gulerødder og kokos i dressingen. Drys peanuts over og server kødet til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar