fredag den 12. juli 2013

BBQ



Selom - eller netop fordi- jeg har en fortid hos Jensens Bøfhus kunne jeg ALDRID drømme om at købe de marinerede ben de har liggende i papkasser i kølediskene. Det er alt for nemt at tilberede sin egen dressing.
Jeg syntes, du skal smage dig frem til din favorit. Jeg er igen på den med at koge kødet, inden det bliver grillet- det giver et dejligt resultat.
Denne portion er til 2 personer
1 fed hvidløg
1 cm frisk ingefær
1 tsk chilikerner/flager
2 spsk muscovado sukker eller brun farin
½ tsk stødt koriander og ½ tsk stødt spidskommen
3 spsk ketchup
3 spsk soja

Ca. 600 g ribben

Riv eller hak hvidløg og ingefær fint og bland det med de øvrige ingredienserne til marinaden.
Læg benene i en gryde. Hæld vand over så det dækker og kog op. Lad det simre i 5 minutter. Tag benene op og dup dem tørre.
Gril kødet. Pensl med marinaden under grilningen. Server resten af marinaden til kødet sammen med grillede kartofler og salat med nektarin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar