fredag den 7. juni 2013

Muffins til vinen



Har du også fredagsfornemmelser og har du også lyst til at bage? Så passer de skønne muffins på skovturen, til suppen eller et glas vin.

200 g løg
100 g bacon
1 dl mælk
250 g mel
1 tsk bagepulver
1 ½ dl olie
3 æg
1 tsk salt og ½ tsk peber

Tænd ovnen på 200 grader.
Pil løgene og skær dem i tern. Steg baconen over middel varme. Den skal ikke blive sprød, blot gennemstegt. Fjern baconen fra panden og steg løgene bløde. Læg dem på køkkenrulle når de er færdige.
Bland mel og bagepulver i en skål. Hæld mælk og olie i mens der piskes. Pisk æggene i et ad gangen. Vend løg og bacon i og krydr med salt og peber. Fordel dejen i muffinsforme. Bag dem i ca. 20 minutter. Lad dem køle lidt af inden de spises.

Foto: Bjørn Jacobsen til ugebladet SØNDAG


Ingen kommentarer:

Send en kommentar