lørdag den 26. januar 2013

Uimodståelig rosin- og valnøddekage

Denne kage ser ikke ud af meget, men jeg kan love dig succes, hvis du bager den. Den holder sig rigtig godt, hvis I kan holde jer fra den. Bag den gerne i dag og spis i morgen, det bliver den bedre af.

75 g valnødder
75 g rosiner
175 g blødt smør
300 g sukker gerne blandet lys og mørk rørsukker, brun farin........
2 æg
150 g mel
1 tsk bagepulver
1½ dl yoghurt eller lign
Hak valnødder og rosiner. Pisk smør og sukker sammen og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel og bagepulver sammen og bland det i kagen skiftevis med yoghurt. Rør dejen sammen med rosiner og valnødder og hæld den i en smurt springform. Bag kagen i ca. 45 minutter. Lad den afkøle på en rist og opbevar den i en plastikpose til den skal spises.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar