søndag den 21. oktober 2012

Præstens porrer

Dette er et skønt franskinspireret tilbehør, som skal spises i store mængder. Det er min mand, der står for tilberedningen - derfor præstens porre. Husk lav rigeligt, de smager også godt dagene efter, de er tilberedt.
Vi spiser dem til stegt oksekød, men de kan også servers med dejligt brød til som forret.

Dressingen skal være syrlig og lidt stærk, ellers bliver det for kedeligt.
3 store porrer
dressing af: olie, sherry eddike, lys balsamico, sennep, hvidløg, salt og peber

Rens porrerne og og skær dem i 10 cm lange stykker. Kog dem i let saltet vand i 20 minutter, og lad dem trække i yderligere 20 minutter. Hæld dem i en sigte og dup dem tørre - det er vigtigt, ellers bliver rettet vandet. Arranger dem på et fad, hæld dressing over. Server straks eller når det passer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar