mandag den 7. maj 2012

Monococco


På en dejlig rejse til Norditalien fornylig, blev jeg præsenteret for en meget skøn økologisk pasta, der blev lavet på en meltype der hedder Monococco. Pastaen er super velsmagende, af fuldkorn og så skal den kun koge 4-5 minutter.
Den pastaform, der er brugt til denne ret hedder Fiori- blomst. Det kan da ikke være yndigere.

500 g fuldkornspasta
1 løg
5-10 fed hvidløg
500 g små tomater
olivenolie
Chili
Salt og peber
1 bundt basilikum

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Pil og hak de to slags løg. Halver tomaterne. Sauter løg og hvidløg i olivenolie. Hæld tomaterne på og vend det rundt et par minutter. Hæld vandet fra pastaen og hæld pastaen på panden. Krydr med salt og peber og lidt chili og server straks med basilikum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar