onsdag den 25. april 2012

Søde kartofler

Mens vi venter på de nye kartofler kan vi spise de søde.
De søde kartofler er et dejligt supplement til de almindelige kartofler. Brug dem med andre rodfrugter, det fungere rigtig godt. Hvis man vil prøve noget nyt, kan man drysse lidt kanel over kartoflerne, før man steger dem.r.


Søde kartofler med kylling 

500 g søde kartofler
800 g kartofler
Marinade af 1 spsk farin, 2 spsk ketchup, 1 fed hk. hvidløg, 1 tsk ingefær, salt og peber.
Kyllingeoverlår
Blandet salat

Skræl de to slags kartofler og skær dem i skiver. De søde kartofler skal være i lidt tykkere skiver, da de bliver hurtigere møre. Læg dem i et ildfast fad. Rør ingredienserne til marinaden sammen. Løft skindet på kødet og fordel marinaden under skindet. Læg kyllingerne ovenpå kartoflerne og steg det hele i ovnen ved 200 grader i 45 minutter til 1 time. Hvis kødet bliver mørkt undervejs, må man lægge stanniol over. Vask salaten, vend den i dressing og server den til kylling og kartofler. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar