onsdag den 4. april 2012

Påskens søde punktum er et æg


Kaffemarcipanæg
100 g marcipan
25 g havregryn
2 spsk meget stærk kaffe
50 g chokolade
Gul krymmel  
Ælt marcipan, havregryn og kaffen sammen. Form marcipanen til små æg. Smelt chokoladen i vandbad og vend æggene i chokoladen. Drys straks krymmel over. Lad dem tørre ved stuetemperatur.

Lakridsmarcipanæg
Lakridspulver kan købes hos www.specialkøbmanden.dk og i større supermarkeder. Det står ved krydderierne.
100 g marcipan
2-3 tsk lakrids
Ælt marcipan og 1 tsk lakrids sammen. Form marcipanen til små æg og rul dem i resten af lakridsen.
Lakridspulveret bliver fugtigt, så det er en fordel, at tilbede konfekten den dag den skal spises. Ellers kan man rulle dem en ekstra gang i lakrids samme dag den skal serveres.

Hvidchokoladekokosæg
100 g hvid chokolade
1 spsk smør
50 g kokos
1 tsk revet citronskal
Skær chokoladen i små stykker og hæld det i en metalskål med smørret. Sæt skålen på varmeapparatet og lad det smelte. Rør kokos og citronskal i. Lad massen stivne let. Form små æg og lad dem tørre ved stuetemperatur.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar